• General secretary: +420 606 054 649
  • Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
This image for Image Layouts addon

NSA ZASTAVILA VYDÁVÁNÍ POVOLENÍ KE VSTUPU DO ČR PRO RUSKÉ SPORTOVCE

Jistě všichni společně sledujeme aktuální dění na Ukrajině. V této souvislosti bych Vás rád informoval, že Národní sportovní Agentura zastavila vydávání povolení ke vstupu do ČR pro ruské sportovce. Bližší info zde: KLIKNI ZDE

Tato informace je důležitá především pro organizátory závodů IPSC. Já osobně tuto informaci vnímám především tak, že důvodem tohoto rozhodnutí není potrestání ruských sportovců, ale vyjádření nesouhlasu s agresí Ruska proti Ukrajině. Osobně se tímto stanoviskem ztotožňuji.
Na základě podnětu vzneseného na členské schůzi jsem oslovil regionální prezidenty Slovenska, Polska a Maďarska s dotazem na situaci v jejich regionech. V případě nalezené shody názorů počítám s jednotným postupem v celé záležitosti.

Nad rámec uvedeného bych Vás rád informoval o posledním rozhodnutí Executive Council IPSC, jehož výsledkem je zrušení Action Air Mistrovství světa jež mělo proběhnout v roce 2023 v Soči v Rusku. Mimo to Vitaly Kryuchin (IPSC President) informoval, že všechny budoucí mezinárodní závody level III a vyšší plánované v Rusku byly zrušeny a jejich schválení bylo odvoláno.

Martin Novotný
Prezident
ASOCIACE SPORTOVNÍ DYNAMICKÉ STŘELBY ČR
Image

© 2024 ASDSČR CZ. All Rights Reserved.
PROVOZOVATELEM STRÁNEK JE ASOCIACE SPORTOVNÍ DYNAMICKÉ STŘELBY ČESKÉ REPUBLIKY, Z.S., SÍDLEM: U PERGAMENKY 1511 / 3, 17000 PRAHA, IČ: 45768811, ZAPSÁNA U MS V PRAZE, SP. ZN.: L 3466