• General secretary: +420 606 054 649
  • Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
This image for Image Layouts addon

VÝROČNÍ ZPRÁVA ASDS ČR 2021

Dámy a pánové,
vážení příznivci sportovní střelby,
za celou dobu mé střelecké kariéry nikdy nebyl tak velký rozdíl mezi střeleckým rokem, který tato Výroční zpráva popisuje a dobou, ve které jsem začínal objevovat sportovní střelbu. Ještě v roce 2019 se IPSC skvěle dařilo. Registrace do závodů byly plné, cestování po světě bylo pro každého z nás spí-še otázkou peněz a volného času, než nutností splnění vládních nařízení, roušky na obličeji bylo možné vidět jen výjimečně u závodníků z exotických zemí.
To ale bylo předtím, než přišel Covid. Pro člověka, který tak jako já rád tvoří a buduje, není lehké vypořádat se s omezeními a zákazy. Pandemie všem bez rozdílu ukázala relativitu věcí, které jsme považovali za zásadní a neměnné. Díky tomu teď všichni víc přemýšlíme o tom, co je v životě skutečně důležité. Rodina, děti, zdraví, svoboda. I přesto se v minulém roce podařilo úspěšně uspo-řádat několik kvalitních střeleckých soutěží. Chci věřit, že se vrátí lepšíčasy a nám všem zůstane zároveň i nějaký ten volnýčas na sportovní střelbu.
Tato výroční zpráva podává informace o vývoji naší organizace a výsledcích hospodaření za uplynulé období.
Rok 2021 pro mě jako prezidenta ASDS ČR v podstatě začal až letní valnou hromadou v Humpolci. Zpráva tedy zohledňuje především práci vedení ASDS ČR za posledních 6 měsíců.
Přes všechny komplikace a omezení, považuji loňskou sezónu za úspěšnou.

Martin Novotný
Prezident ASDS ČR
Image

© 2024 ASDSČR CZ. All Rights Reserved.
PROVOZOVATELEM STRÁNEK JE ASOCIACE SPORTOVNÍ DYNAMICKÉ STŘELBY ČESKÉ REPUBLIKY, Z.S., SÍDLEM: U PERGAMENKY 1511 / 3, 17000 PRAHA, IČ: 45768811, ZAPSÁNA U MS V PRAZE, SP. ZN.: L 3466